What you need to join the Airdrop, start the Quiz and win the GRT tokens.

  1. What is the total supply of GRT tokens?
    Answer: 10000000000
  2. What is The Graph?
    Answer: An indexing protocol for organizing blockchain data.
  3. What are subgraphs?
    Answer: Open APIS that anyone can query
  4. What’s the query language used for Subgraphs?
    Answer: GraphQL
  5. What do Curators do?
    Answer: Signal on quality subgraphs by depositing GRT (The Graphs native token) in return for curation shares.
  6. What are Indexers?
    Answer: Node operators that index data and serve queries.
  7. Why do indexers have to stake GRT?
    Answer: For economic security so if they misbehave they can be slashed (lose their GRT).
  8. By delegating GRT to Indexers what can you do?
    Answer: Help secure the network and make sure there are plenty of indexers to serve and process data for the crypto economy.
  • *** Add GRT Token in to Your “Public Watchlist”
    (Attention: you shall have or register new Coinmarketcap account and allow your Watchlist for public, then you can see the link to your watchlist!
    which you shall add to last Quastion!) The link looks like this one: https://coinmarketcap.com/watchlist/607f33f6ce11f443ba6a2d51

--

--

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
AVADA Fund

AVADA Fund

Crypto world. Investment, Trading, Blockchain, ICO, IEO, Coins, Eco-Systems, dApps, FinTech, Quiz, AirDrops, Reviews, DeFi, Incentivized Testnets, Nodes